Ratun talli

Ratun talli on ratsastuskeskus Liedossa, 7 km Turusta.
Palveluihimme kuuluu ratsastuskoulu, yksityishevosten tallipaikat, ratsastusvalmennusten järjestäminen sekä ravihevosten valmennus.

 

 

Loppiaisleiri 3.-5.1.2020

Leirin hinta on 260€ + varausmaksu 100€ (yht. 360€)

Leiri toteutetaan leiriläisten tason ja toiveiden mukaisesti. Leirin kesto on 3 pv ja siihen kuuluu 4 h ratsastusta tasoryhmissä, joko koulu- tai estepainotteisesti. Ratsastustuntien lisäksi on demotunti sekä ratsastuksen oheisliikuntaa. Ratsastustunnit pidetään lämpöeristetyssä 24x69m maneesissa. Iltaisin tallin saunatilat ovat leiriläisten käytettävissä.

Leiriläiset yöpyvät tasoikkaissa tiloissa tallin yläkerrassa, jossa tupakeittiö, yksi iso (6hlö) ja yksi pieni (2hlö) makuuhuone, wc, kylpyhuone sekä sauna.

Leiriin kuuluu 2 lämmintä ateriaa päivässä sekä aamu- ja iltapala (tulo- ja lähtöpäivänä ei aamu-/iltapalaa). Kaikki ruokamme on laktoosittomia. Muista erityisruokavalioista perimme lisämaksun 10€/pv.

Tallin yläkerran jääkaappiin voi vapaasti tuoda omia välipalatarvikkeita sekä saunajuomat. Läheiselle K-marketille on matkaa 2 km.

Varaukset

Ilmoittaudu leirille ratu.ratsastuskoulu@gmail.com. Vahvista varauksesi maksamalla varausmaksu ohjeen mukaan 5 päivän sisällä varauksestasi. Loppusumma leiristä maksetaan 5 päivää ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, ellei leiriä peruta leirin järjestäjä toimesta esim. jos leirillä on alle 5 osallistujaa.