Ratun talli

Ratun talli on ratsastuskeskus Liedossa, 7 km Turusta.
Palveluihimme kuuluu ratsastuskoulu, yksityishevosten tallipaikat, ratsastusvalmennusten järjestäminen sekä ravihevosten valmennus.

 

 

Kevätkausi 2022

Ratsastuskoulun kevätkausi alkaa 10.1.2022 ja päättyy 5.6.2022 sisältäen siis 21 viikkoa!

Alla näet tuntikalenterin kevätkaudelle, josta voit varata itsellesi sopivan tunnin.  Jo tutuksi tullut sähköinen varauskalenteri on käytössä myös jatkossa!

Kevään tuntipaikat varataan nyt –  haluammekin tarjota vanhoille asiakkaille ohituskaistan varata omat paikkansa myös keväälle. Toivomme vanhojen asiakkaiden vahvistavan omat paikkansa 14.11.2021 mennessä, jonka jälkeen paikkoja aletaan vapauttamaan seuraaville.

Valmennusryhmät ovat avoimia jo kokeneemmille ratsukoilla, joilla on kiinnostusta kilpailutoimintaan kaudella 2022. Paikka valmennusryhmässä edellyttää myös toista viikkotuntia valitsemassaan ryhmässä.

Ja uudet tulevat asiakkaat: ei hätää. Voitte ilmoittautua jo valmiiksi mukaan! Otamme yhteyttä ja vahvistamme paikan 15.11.2021.

Uutena keväällä tarjoamme lapsille ja nuorille heppakerhon maanantai-iltaisin! Kerhoon ovat tervetulleita kaikki hevosista kiinnostuneet, vaikka aiempaa kokemusta ei olisi lainkaan. Harjoittelemme yhdessä hevosten päivittäisiä hoitotoimenpiteitä sekä tutustumme hevoseen eläimenä. Kerhossa ei ratsasteta lainkaan.

Varaukset ja tiedustelut:
Melina Sandelin
puh. 040 680 4749
ratunratsastuskoulu(a)gmail.com