Ratun talli

Ratun talli on ratsastuskeskus Liedossa, 7 km Turusta.
Palveluihimme kuuluu ratsastuskoulu, yksityishevosten tallipaikat, ratsastusvalmennusten järjestäminen sekä ravihevosten valmennus.

 

 

Tärkeää tietoa koronavirustilanteesta

Tiedote 3.12.2020

Koronavirustilanne Varsinais-Suomessa kiihtyy ja myös tallin käytäntöjä tulee sopeuttaa vallitsevaan tilanteeseen. Terveytesi ja hyvinvointisi on meille tärkeä, ja ratsastustuntien jatkumisen edellytys on, että kaikki noudattavat seuraavia ohjeistuksia:

Kaikkien Ratun tallilla asioivien tulee käyttää kasvomaskia aina ollessa tallissa, varustehuoneessa, aulassa tai maneesin katsomossa. Säilytä vähintään 2m turvaetäisyys muihin tallilla oleviin. Maskit eivät poista turvavälin tarvetta.

Jos sinulla ei ole mukana omaa maskia, saat sen tallin aulasta.

Vältä turhaa oleskelua tallilla. Saavu tallille aikaisintaan 30 min ennen oman tuntisi alkua ja mene suoraan hevosen karsinaan varustelemaan hevonen. Varustehuoneessa ja tallin käytävillä oleskelu on kielletty. 

Jos ratsusi on edellisellä tunnilla, voit odottaa tuntisi alkua maneesin katsomossa tai tallin aulassa. Käytä maskia ja huomioi turvavälit! Aulan tv:stä pystyt seuraamaan, koska on aika siirtyä maneesiin. 

Saattajia tai seuralaisia ei toistaiseksi voi tallille tuoda. Mikäli ratsastaja tarvitsee avustajaa, voi hän olla paikalla noudattaen turvavälejä ja käyttäen maskia. 

Lapset eivät tule tallin sisätiloihin lainkaan, vaan heidän ratsut varustetaan valmiiksi henkilökunnan puolesta. Lapset saapuvat siis suoraan maneesin tai tallin ulko-ovelle tunnin alkaessa ja poistuvat sieltä suoraan tunnin päättyessä. 

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet huolellisesti saippualla tallille saapuessa.

Ethän tule tallille mikäli olet sairaana tai lähipiirissäsi on sairastuneita.
Hengitystieinfektio-oireiden takia ratsastustunnin voi perua vielä saman päivänä. Muiden syiden takia noudatamme normaaleja peruutusehtoja.