Ratun talli

Ratun talli on ratsastuskeskus Liedossa, 7 km Turusta.
Palveluihimme kuuluu ratsastuskoulu, yksityishevosten tallipaikat, ratsastusvalmennusten järjestäminen sekä ravihevosten valmennus.

 

 

Tärkeää tietoa koronavirustilanteesta

Rajoitukset 1.6. alkaen

1.6.2020 pääsemme palaamaan normaalimpaan arkeen ja tunnit pidetään 6 ratsukon ryhmissä. Lasten tunteja koskevat hevostenhoitorajoitukset poistuvat ja lapsetkin pääsevät taas hoitamaan ratsunsa itse.

Otamme myös NoShoutit taas käyttöön, mutta jokaisella tulee olla mukana omat kuulokkeet (3,5mm liitäntä, joka on yleisin esim. puhelimien kuulokkeissa). Kuulokkeita voi myös ostaa tallilta. Käytämme NoShoutia myös maastotunneilla.

Tallille tultaessa on muistettava pestä kädet huolellisesti saippualla. On erittäin tärkeää edelleen noudattaa myös hyviä turvaetäisyyksiä hevosia hoitaessa ja tallilla oleskellessa. Ethän tule tallille mikäli olet sairaana tai lähipiirissäsi on sairastuneita.

Seuraamme tarkkaan viranomaisohjeita ja tilanteen kehittymistä. Muutoksia tunteihin voi tulla nopeallakin aikataulla, mikäli tilanne sitä vaatii. Seuraathan oman tuntisi aikataulua varauskalenterista.